Barojka je vyráběná speciální metodou v řeznictví s dlouholetou tradicí, jedná se o dutou uzeninu originální receptury. Barojka dutá uzenina obsahuje hovězí přední 22 %, vepřová plec 48 %, vepřový bok 30 %, celkově minimálně 90 % kvalitního masa. Uzenina neobsahuje lepek. Je bez střívka, uvařená a lehce zauzená.
Barojka dutá uzenina je stěžejní surovinou pro výrobu našich potravin jako jsou Rohlík v párku, Barojka „Sushi“ a Barojka Chips.
Avšak Barojku lze využívat mnoha dalšími způsoby. Příprava duté uzeniny záleží na fantazii a šikovnosti kuchaře. Naši uzeninu můžete vyplnit dalšími potravinami dle chuti, například zeleninou, sýrem, atd. Využití je opravdu široké od přípravy něčeho malého k pivu, předkrmů, přes obědová menu, až ke specialitám vhodným na rauty, bankety a jiné cateringové akce. Podívejte se na naše tipy na přípravu.