Rohlík v párku - tipy na přípravu

V současnosti nabízíme náš produkt, v restauracích nebo na stáncích s rychlým občerstvením, již tepelně upravený. Chystáme pro Vás možnost si náš rohlík v párku koupit i v prodejnách pekáren či lahůdek. Rohlík v párku se dá konzumovat čerstvý bez tepelné úpravy, ale pokud si jej chcete opravdu vychutnat, doporučujeme Vám horkou variantu. 

Určitě stojí za to obětovat pár minut. Dle níže uvedených návodů si s trochou šikovnosti připravíte skutečnou mňamku. Intenzitu propečení zvolte dle své chuti. Přidejte oblíbenou omáčku či dip, trochu zeleninky a můžete si vychutnat nekonečnou lahodu 🙂

Přejeme dobrou chuť!

Horkovzdušná fritéza

5/5

Fritézu předehřejeme dle návodu. Umístíme rohlíky v párku do koše fritézy a pečeme 3 minuty na 180°C.

Kontaktní gril

4/5

Rozehřejeme obě plochy grilu na 180°C. Vložíme rohlíky v párku mezi grilovací plochy a grilujeme cca 2 minuty, poté rohlíky v párku pootočíme o 90° a opět grilujeme cca 2 minuty.

Pečící trouba

4/5

Troubu předehřejeme na 180°C. Umístíme rohlíky v párku na pečící rošt a pečeme cca 5 minut na 180°C.

Všechny způsoby přípravy jsme k velké spokojenosti vyzkoušeli na spotřebičích značky Rohnson, které do české republiky výhradně dováží společnost ELECTRA TRADE, s.r.o. .