O nás - příběh Rohlíku v párku
V domácích podmínkách jsme tedy zkusili Rohlík v párku vyrobit a po několika pokusech jsme zjistili, že je to velmi obtížné, avšak ne nemožné.


Nakonec se na nás usmálo štěstí a našli jsme poctivé řemeslníky, díky nimž se Rohlík v párku stal opravdu realitou.
Namíchali jsme originální recepturu, vymysleli zařízení na výrobu, a s pomocí vyhlášeného řeznictví Janus vytvořili zcela výjimečnou dutou uzeninu, která je nejen vysoce kvalitní (více než 90% masa), ale taky skvěle chutná. A tak vznikla Barojka.
V tu chvíli jsme slavili poloviční úspěch. A tak přišel na řadu rohlík. Po nekonečném oslovování pekáren jsme nakonec našli řemeslnou pekárnu Pekaři a spol., jejímž pekařům, se náš nápad zalíbil a byli natolik šikovní, že dokázali vyrobit přesně takový rohlík, jaký jsme chtěli – náš vícezrnný rohlík. Povedlo se. Náš výrobek je kompletní. A kde Rohlík v párku můžete už dnes ochutnat?

